Infra Dialoog: De impact van Prinsjesdag voor de infra

Kansen uit de Miljoenennota

Foto: Verdiepte ligging A4 Delft Schiedam

Over deze dialoog

Op donderdag 26 september organiseren we de eerstvolgende Infra Dialoog. Dit keer gaat het over de impact van Prinsjesdag voor de infra. Op dinsdag 17 september is het Prinsjesdag waarbij de Miljoenennota wordt gepresenteerd. Dat is traditioneel de eerste indicator van de bestuurlijke richting voor de komende beleidsperiode.

Tijdens de Infra Dialoog komen twee (mogelijk drie) inleiders aan het woord die reflecteren op wat dit betekent voor hun eigen organisatiebeleid. Wat staat er te gebeuren en hoe worden politieke ambities straks vertaald naar infraprojecten en programma's? Welke invloed heeft dit voor het tempo en onderwerpen van vernieuwingen in onze sector? 

Inleiders van deze editie

Zoals altijd bestaat het format van de Infra Dialoog uit enkele korte pitches waarna we in kleine groepjes met elkaar ervaringen uitwisselen. De volgende vakgenoten leiden deze Infradialoog met een pitch in:

  • Han Roebers, adjunct Directeur Beheer en Uitvoering bij Provincie Noord-Holland
  • Jan Grit, manager bij het Kenniscentrum Duurzaamheid VolkerWessels

Laat je inspireren door onze inleiders en ga in gesprek met vakgenoten over je verwachtingen en kansen in deze nieuwe kabinetsperiode. Om 09.00 uur vindt de plenaire terugkoppeling plaats. 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
26 september 2024
Tijd
08.00 - 09.15 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Infraprofessionals

Inleiders

Han Roebers

Provincie Noord-Holland

Adjunct-directeur

Jan Grit

Jan Grit

VolkerWessels

Manager

Samenwerkingspartners